Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ

3η Εκπομπή 19/5/2020

 

ΜΜΕ

Π.Ο.Ε.Σ. - Κάτι ελπιδοφόρο γεννήθηκε, εβδομαδιαία ενημέρωση, συμμετοχή, ερωτήσεις, απαντήσεις

Η Π.Ο.Ε.Σ. και η εκπομπή της "ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ", που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και ώρα 22.00΄ στο τηλεοπτικό κανάλι του HIGH TV, αποτελεί σταθμό στην ενημέρωση των στρατιωτικών, κάτι που έλειπε από την Ελληνική τηλεόραση.

Π.Ο.Ε.Σ. - Ο Πρόεδρος στο ΟPΕΝ TV

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ, Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης, παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV και στην εκπομπή "ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ", τονίζοντας, μεταξύ των άλλων, τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι συνάδελφοι στα στρατιω

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνέντευξη του Προέδρου: Μην ξεχνάτε τους στρατ. ιατρούς, νοσηλευτές και αυτούς που επιχειρούν στον Έβρο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης, στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, μιλάει για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάδελφοι που επιχειρούν στον Έβρο, για

Ο κορονοϊός, οι “ξεχασμένοι” στρατιωτικοί και που πάνε οι δωρεές του Έβρου; Α. Τσουκαράκης

Στο στούντιο του Militaire.gr, o πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, μιλά αναλυτικά για διάφορα θέματα. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό.

Π.Ο.Ε.Σ. - Ο Πρόεδρος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm για τα γεγονότα στη Λέσβο και Χίο

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm, στην εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη "Εμείς οι Έλληνες", μετά το έγγραφο που εξέδωσε η Εκτελεστική Γραμματεία μας, προς τους τοπικούς ηγέτες των

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνέντευξη του Αντιπροέδρου στα stratiotikathemata

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.) παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα stratiotikathemata.blogspot.com, ως εξής:

Π.Ο.Ε.Σ. - Ο Πρόεδρος σε συνέντευξη στο ArmyVoice για ΣτΕ, νυκτερινά, δικαιώματα

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας παραχώρησε συνέντευξη στο Armyvoice.gr για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την «τσέπη» των στρατιωτικών.

Π.Ο.Ε.Σ. - Η Πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο για τη νυκτερινή αποζημίωση

«Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά βλέπουμε ότι θα βρεθούμε σε δικαστικές αίθουσες», σημείωσε, μεταξύ άλλων, συνδικαλιστής στρατιωτικός.