Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ

3η Εκπομπή 19/5/2020

 

Επικαιρότητα

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Αρκαδίας - Ημέρα Μνήμης και Τιμής για την Γενοκτονία των Ποντίων

         Η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 101 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων, αποτίουμε τον "Ελάχιστο Φόρο Τιμής" στα περίπου 353.000 θύματα της Γενοκτονίας, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, απ' όπου και αν

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ. - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας

Σας μεταφέρουμε μήνυμα της ΑΕ ΠτΔ και Συνταγματικού Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, κας. Κατερίνας Σακελλαροπούλου (από τον προσωπικό της λογαριασμό στο FaceBook), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.

ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας -Ευχές για τον Εορτασμό της Εορτής της Μητέρας

             Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της "ΜΗΤΕΡΑΣ", τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και στην κοινωνία μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής σου ευχόμαστε:

ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας - Εορτή Πρωτομαγιάς 2020

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, σας ευχόμαστε μια αγωνιστική πρωτομαγιά, με ισχυρά θεμέλια πίστης και με ηθικούς αγωνιστικούς στόχους, για το καλό του συνόλου των συναδέλφων. 

ΕΣΠΕΕ Αρκαδίας - Αναστάσιμες Ευχές 2020

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Αρκαδίας με ευκαιρία αυτές τις γιορτές, σε προτρέπουμε να γίνεις εσύ η αφορμή που κάποιος θα ομολογήσει το

"Χριστός Ανέστη"

 

ΕΣΠΕΕΑΡ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την κάλυψη δαπάνης απόκτησης πτυχίου γλωσσομάθειας

Εκδόθηκε η ΚΥΑ με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την κάλυψη δαπάνης απόκτησης πτυχίου γλωσσομάθειας. Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις  προϋποθέσεις ανά περίπτωση και ανά Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων. Μεγάλη προσοχή στις μεταβατικές διατάξεις.

Ευχές Προέδρου και ΔΣ ΕΣΠΕΕΑΡ για Πάσχα 2019

Αν ένας ξένος που ζει μαζί σας θέλει να γιορτάσει το Πάσχα του Κυρίου, θα συμμορφωθεί με τους νόμους και τις διατάξεις του Πάσχα. Ένας νόμος θα ισχύει για όλους, και για τον ξένο και για τον Ισραηλίτη». (ΑΡΙΘΜΟΙ 9:14)